“Η επιχείρηση ΤΟΥΤΟΥΤΖΟΓΛΟΥ αποτελεί σήμα κατατεθέν στον τομέα των ηλεκτρολογικών πάσης φύσεως οχημάτων”

στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και όχι μόνο.

Αφοί Τουτουτζόγλου

Η επιχείρηση ΤΟΥΤΟΥΤΖΟΓΛΟΥ δημιουργείται  το 1989 στην πόλη του Βόλου, δραστηριοποιούμενη στο χώρο του αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένα στον ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό τομέα επισκευών. Το έμφυτο ενδιαφέρον αλλά και το πάθος των αδελφών Τουτουτζόγλου για τη δουλειά τους πολύ σύντομα τους ωθεί στην ανάγκη εύρεσης μεγαλύτερου εργασιακού χώρου προκειμένου να εξυπηρετείται πιο εύρυθμα ο συνεχώς αυξανόμενος όγκος πελατών. Έτσι,  εν έτει 1996, γίνεται η πρώτη μετεγκατάσταση της επιχείρησης σε νέο χώρο, όπου με πίστη πάντα και μεράκι για εργασία, ο Κωνσταντίνος και ο Θάνος Τουτουτζόγλου καταφέρνουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πελατών ανταμοίβοντάς τους παράλληλα με έντιμη και αξιοπρεπή παροχή υπηρεσιών.

Ταυτοχρόνως γεννιέται μια συνεργασία στον τομέα της εξειδίκευσης, αρχικά με την BMW και ακολουθούν οι RENAULT, SKODA και ROVER. Οι αναμενόμενες πλέον ανάγκες της επιχείρησης για επέκταση καθιστούν απαραίτητη την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, συνεπώς το 2003 πραγματοποιείται η μετεγκατάσταση σε νέες, ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με παντώς τύπου αναλώσιμα και πιστοποιημένα διαγνωστικά μηχανήματα που υπόσχονται την έμπιστη και πλέον αντικειμενική διάγνωση βλαβών σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Η παροχή υπηρεσιών όμως δεν περιορίζεται στα επιβατικά αυτοκίνητα ΙΧ. Οι αδελφοί Τουτουτζόγλου είναι καταρτισμένοι πλήρως στον τομέα των κλιματισμών, των θαλάμων ψύξης και των σχετικών μετατροπών, αφού συνεργάζονται με τις δυο μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα, τις THERMO-KING και CARRIER.

Σήμερα, η επιχείρηση ΤΟΥΤΟΥΤΖΟΓΛΟΥ αποτελεί σήμα κατατεθέν στον τομέα των ηλεκτρολογικών πάσης φύσεως οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και όχι μόνο. Εκτός από την ίδια την ιστορία της, η οποία αποτελεί από μόνη της διαφήμιση, οι γνώμες των επί σειρά ετών πελατών της είναι υπέρ-επαρκείς για να μην χαρακτηρίζεται ως ένα κοινό ηλεκτρολογείο οχημάτων.

Καλέστε μας

24210 80005

Fax: 24210 83342

Ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας

Επισκεφθείτε μας

Δευτέρα:  09:00 – 18:00
Τρίτη:  09:00 – 18:00
Τετάρτη:  09:00 – 18:00
Πέμπτη:  09:00 – 18:00
Παρασκευή:  09:00 – 18:00
1989
Δημιουργία της επιχείρησης
Η επιχείρηση Τουτουτζόγλου δημιουργείται στην Πόλη του Βόλου, δραστηριοποιούμενη στο χώρο του αυτοκινήτου.
1996
Η πρώτη μετεγκατάσταση
Γίνεται η πρώτη μετεγκατάσταση της επιχείρησης σε νέο χώρο, με πίστη πάντα και μεράκι για εργασία.
2003
Η δεύτερη μετεγκατάσταση
Γίνεται μετεγκατάσταση σε νέες, ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με παντώς τύπου αναλώσιμα.